O nas

Oktober 2019 zaznamuje ustanovitev delniške družbe Vedova, business services, ltd (Vedova, poslovne storitve, d.o.o.), ki je v Sloveniji registrirana pod številko 8539138000.

To je naše poglobljeno skupno znanje in izkušnje v vseh naših računovodskih in poslovnih storitvah, ki jih ponujamo, ne le osnovna orodja za skladnost.

The Vedova Poslovne Storitve

Način Vedova za poslovne storitve je način medsebojnega spoštovanja, absolutne usmerjenosti k strankam in občutka skupnosti … in ob tem, da se ob tem malo zabavate.

Nenehno zagotavlja poslovni uspeh

Čeprav že leta ponosno poslujemo, nismo podjetje, ki bi ostalo v preteklosti. Naši ljudje se nenehno osredotočajo na pametnejše delo, vzpostavljanje trajnih odnosov z dodano vrednostjo in uporabo najnovejših tehnologij in delovnih praks, ki vam pomagajo čim bolj povečati svoj poslovni in finančni uspeh ter uresničiti svoje cilje.

Nobeno delo ni preveliko ali premajhno

Vzemimo si čas, da prisluhnemo vašim potrebam, in ob podpori poglobljenega obdavčenja, računovodstva in poslovnega znanja in izkušenj ponujamo zaupanja vredne nasvete in inovativne, praktične rešitve, ki so specifične za vaše poslovne in osebne okoliščine.

Delati skupaj

Radi sodelujemo s somišljeniki, naprednimi strankami pri iskanju poslovne odličnosti, finančne svobode, harmoničnih kultur na delovnem mestu in dolgoročnih nagrad za življenjski slog.

V vseh naših storitvah imamo izjemno skupino dobro poučenih, dostopnih, motiviranih in naprednih strokovnjakov. Poleg strokovnjakov računovodskih strokovnjakov imamo tudi strokovnjake za pokojnine, revizijo, mednarodne storitve, knjigovodstvo, finančno načrtovanje, finance, človeške vire ter zdravje in varnost na delovnem mestu. Zato lahko sodelujemo, da vam pomagamo pri popolnih računovodskih, poslovnih in finančnih potrebah.

Raznolika baza strank

Naše stranke prihajajo iz raznolike in zanimive panoge in segajo od posameznikov, malih podjetij do podružnic mednarodnih korporacij. Večina našega dela je v proaktivni in pragmatični pomoči malim in srednje velikim podjetjem pri doseganju optimalnih poslovnih in finančnih rezultatov.

Trdnost prihodnosti

V času, ko se svet poslovanja, zlasti računovodstva, hitro spreminja z globalizacijo in tehnologijo v oblaku, imamo strategije in rešitve za soočanje s temi izzivi. Verjamemo, da smo trdno postavljeni v prihodnost in se osredotočamo na vrednotene odnose, reševanje problemov in komunikacijo.

Dokazani rezultati

Napotitve in od ust do ust so življenjska kri našega poslovanja od leta 2016 do leta 2021, kar je izjemen dokaz spoštovanja naših strank pri delu, ki ga opravljamo zanje.

Vesele stranke

Ali ni to tisto, kar si želi vsako podjetje? Zadovoljne stranke, ki širijo glas o vašem podjetju in, kar je še pomembneje, ostajajo in rastejo kot stranke, pri čemer ostajajo zadovoljne z vašimi storitvami / izdelki?

Vam pomaga

Zelo smo ponosni na uspeh, ki smo ga lahko dosegli za lastno podjetje, zato nas kontaktirajte zdaj in preverite, kako vam in vašemu podjetju lahko pomagamo.